El rector Esteban Morcillo i el conseller Rafael Climent inauguren la II Jornada del programa UVCàtedres: col·laborant, creixem junts

  • 21 de febrer de 2018
 
Imagen de la noticia

Dimecres 21 de febrer, a l’Aula Magna del Rectorat, ha tingut lloc la II Jornada UVCàtedres, amb l’objecte d’agrair als patrocinadors i a la direcció de les Càtedres de la Universitat el seu treball durant el 2017, així com donar la benvinguda a les noves Càtedres de la Universitat de València creades aquest any.

La jornada ha estat inaugurada per Esteban Morcillo Sánchez, rector de la Universitat de València, i Rafael Climent González, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. L’acte ha comptat també amb la participació de Guillermo Palao Moreno, vicerector d‘’Internacionalització i Cooperació.

La vicerectora de Transferència i Innovació de la Universitat de Saragossa i presidenta de RedOTRI, Pilar Zaragoza Fernández, ha presentat el model de càtedres universitàries i d’empresa de la Universitat de Saragossa, mentre que Santiago Romo Urroz, director de l’OTRI de la Universitat Rei Joan Carles I i coordinador de RedOTRI, ha presentat un avanç de les dades sobre transferència del sistema universitari espanyol.

Constantino José García Martín, director de la càtedra, i José Miguel Lorente Ayala (Banc Santander), director d’institucions i director territorial Comunitat Valenciana i Múrcia, han presentat l’experiència de la Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander, Premi Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València 2017.

La jornada ha conclòs amb l’acte de reconeixement als patrocinadors i a la direcció de les noves Càtedres de la Universitat 2017, i amb un café networking on s’han compartit experiències de col·laboració.

 

 

Arxivat en: