Responsables del Grau de Ciències Ambientals commemoren el Dia Mundial del Medi Ambient amb dues activitats

  • Gabinet de Premsa
  • 2 de juny de 2022
 
Vista aèria de la costa.
Vista aèria de la costa.

Els responsables del Grau de Ciències Ambientals que imparteix la Universitat de València (Facultat de Ciències Biològiques) han organitzat dues activitats per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient (que se celebra el diumenge 5 de juny). La primera, aquest 3 de juny, són unes jornades sobre els fons marins. L’altra, el 9 de juny, una visita a la Devesa del Saler.

La Sala Darwin (aulari interfacultatiu de Farmàcia, Campus de Burjassot/Paterna) acull aquest divendres (3 de juny) la conferència ‘Conservació integral dels fons marins costaners. Un fet, una realitat’. Hi col·labora la Fundació Oceanogràfic. L’activitat serà de les 11:30 a les 14 hores.

Les sessions començaran amb la conferència ‘La educación ambiental como disciplina al servicio de la conservación y su implicación social. Projecte Xàbia’. S’informarà d’aquest projecte pioner per a estudiar i posar en valor la biodiversitat marina (patrimoni natural submergit) del municipi.

Després, membres de la Fundació Oceanogràfic explicaran les línies d’investigació i les opcions per als estudiants del Grau de Ciències Ambientals de cara a la realització de treballs fi de grau.

Hi participaran les professores del grau Olga Mayoral García-Berlanga (Interpretació i Educació Ambiental – Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials) i Arianna Renau Pruñonosa (Hidrologia Continental i Marina - Departament de Geologia).