Signatura de Conveni de Col·laboració entre la Universitat de València i la Universitat Major Sant Simón de Bolívia

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 26 de setembre de 2023
 

Aquesta aliança potenciarà l'intercanvi cultural i acadèmic entre Espanya i Bolívia, contribuint a l'enriquiment mutu de les seues comunitats universitàries.

En un pas cap a la cooperació acadèmica internacional, la Universitat de València i la Universitat Major Sant Simón de Bolívia han signat un conveni marc de col·laboració. La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, i el rector de la Universitat Major Sant Simón (UMSS), Julio César Medina, van formalitzar aquest acord que promet enfortir els llaços acadèmics entre totes dues institucions.

En l'acte de signatura també van participat la secretària general de la UV, M. Elena Olmos; la vicerectora de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, Ángeles Solanes; el catedràtic de Dret Constitucional, Rubén Martínez Dalmau; el director de Relacions Internacionals de la UMSS, Freddy Arce; i el director de Postgrau de la UMSS, Franz Igor Vidal.

Aquest conveni, que té una duració inicial de quatre anys amb la possibilitat d'estendre's per quatre anys addicionals, estableix una sèrie de compromisos mutus amb l'objectiu d'impulsar la col·laboració acadèmica i científica. Entre els aspectes més destacats de l'acord s'inclouen:

  • Intercanvi d'Experiències: Totes dues universitats es comprometen a compartir els resultats de les seues experiències pedagògiques, promovent l'aprenentatge mutu i la millora de la qualitat educativa.
  • Divulgació Científica: S'acorda informar l'altra part sobre les activitats científiques que cada institució organitze, així com compartir les publicacions i documents resultants d'investigacions.
  • Formació Contínua del Personal Docent: El conveni busca fomentar la participació del personal docent en cursets, col·loquis i seminaris, brindant-los oportunitats de desenvolupament professional.
  •  Intercanvi de Professors: Es promourà l'intercanvi de professors entre totes dues universitats, enriquint així l'oferta acadèmica i promovent la col·laboració en projectes conjunts.
  • Mobilitat Estudiantil: L'acord facilitarà la recepció d'estudiants d'una institució en l'altra, permetent que els alumnes tinguen experiències internacionals enriquidores.

Aquest conveni marca l'inici d'una nova etapa de col·laboració entre la Universitat de València i la Universitat Major Sant Simón, amb l'aspiració de fomentar l'excel·lència acadèmica i científica a través de projectes conjunts de recerca i desenvolupament.

Arxivat en: Convenis