Les TIC i l’ús de les xarxes, als debats de ‘Generació Jove’ hui a La Nau

  • 10 de maig de 2016
 
Foto d'arxiu d'un dels debats de 'Generació Jove'.

‘TIC’s i ús de les xarxes’ és el títol del tercer debat del cicle ‘Generació Jove’, que se celebrarà a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau aquest dimarts, 10 de maig, a les 19 hores. Després de la conferència tindrà lloc un debat que es podrà seguir en directe des de la web http://mediauni.uv.es/vcultura/ i en el qual es convida a intervindre a les persones assistents.

El vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño, presentarà aquesta tercera jornada, en què participaran Ariadna Fernández, professora a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i investigadora en l’àmbit de les TIC i els joves, i Jesús Martí, secretari general de l’IVAJ.

L’objectiu de ‘Generació Jove’, organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, és reunir persones que treballen en l’àmbit de la joventut des de diferents perspectives i crear un espai de debat sobre qüestions que els afecten directament. 

L’entrada és lliure, amb aforament limitat a la capacitat de la sala, i el debat també es podrà consultar després en l’arxiu audiovisual en el Canal Cultura de MediaUni.

Arxivat en: