Un treball sobre dret tributari internacional, premi de la Universitè Paris 1 Panthéon-Sorbonne

  • Gabinet de Premsa
  • 8 de juny de 2018
 
D'esquerra a dreta Emmanuel Dinh, Daniel Gutmann, Leopoldo Parada i Ludovic Ayrault.
D'esquerra a dreta Emmanuel Dinh, Daniel Gutmann, Leopoldo Parada i Ludovic Ayrault.

Leopoldo Parada ha rebut el premi ‘Sorbonne Tax Thesis Award 2018’ per la seua tesi ‘Double Non-Taxation and the Use of Hybrid Entities’, presentada en la Universitat de València. La distinció la lliura la Universitè Paris 1 Panthéon-Sorbonne a la millor tesi doctoral defesa en el 2017 en l’àrea de dret tributari.

El Departament de Dret Tributari i Finances Públiques de la Universitè Paris 1 Panthéon-Sorbonne (París) li ha lliurat aquest mes de maig a Leopoldo Parada el premi a la millor tesi doctoral 2018 per la seua tesi escrita i defesa en la Universitat de València, amb la direcció del professor Alfredo García Prats. Aquest premi té com a propòsit incentivar la investigació científica en l’àrea del dret tributari. El jurat estava format per professorat de la universitat francesa així com per destacades personalitats acadèmiques i investigadores de fora d’aquesta institució acadèmica. El premi contempla que el guanyador, Leopoldo Parada, presente el seu treball en la Junior Tax Scholar Conference que organitza cada any la universitat parisenca.

La tesi analitza la interacció entre la doble no imposició i l’ús d’entitats híbrides dins del context internacional, el que inclou l’aplicació de tractats internacionals per a evitar la doble imposició, i fa una proposta trencadora. Així ho ha valorat el jurat en afirmar que “oferix suggeriments molt desafiants per a resoldre temes plantejats per les situacions més problemàtiques relacionades amb entitats híbrides”, en paraules Daniel Gutmann, professor de Dret Tributari de la universitat francesa. Aquest afirma, a més, que es tracta d’una obra molt innovadora que hauria de ser una referència en la investigació en aquest camp.

Arxivat en: Doctorats , Estudis