Tres alumnes de la Universitat, millors expedients d'Espanya en Bioquímica, Economia i Empresa, i Llengües Modernes

  • Gabinet de Premsa
  • 14 de gener de 2022
 
Edifici de Rectorat de la Universitat

La Societat Espanyola d'Excel·lència Acadèmica (SEDEA) ha fet públic el seu rànquing nacional 2021 amb els millors expedients de cada disciplina i tres alumnes de la Universitat de València ocupen el primer lloc nacional. Son Ana Lleó Bono en Economia i Empresa; Rodrigo Carmen Cerdán, en Llengües Modernes; i Jesús Martínez Gómez en Bioquímica. Es dóna la circumstància que aquest és el segon any consecutiu que un titulat en Bioquímica de la Universitat de València se situa com a millor expedient d'Espanya en aquesta disciplina, ja que l'any passat va ser el bioquímic Jorge Peña Peña el millor de l'Estat.

Sis estudiants ocupen el segon lloc: Tania Ruiz (Treball Social), Brian Buchhalter (Dret), Jorge Marín (Farmàcia), Sergio Sancho (Enginyeria Informàtica), Roberto Sáez (Química), i Eduardo Ricau (Relacions Laborals i Recursos Humans). El tercer millor expedient l’ocupen Clara Abarca (Ciències Gastronòmiques) i Paloma Alonso (Administració i Direcció d'Empreses).

D'altra banda, 25 alumnes més es troben entre la quarta i la 55 posició en titulacions com ara Ciències Polítiques i de l'Administració, Biomedicina, Psicologia, Biotecnologia, Biologia, Dret, Magisteri, Fisioteràpia, entre altres.

En total s'han seleccionat 36 estudiantes i estudiants de la Universitat de València, la qual cosa la situa en la 10ena posició en nombre de persones graduades que han sigut seleccionades en el Ranquing Nacional 2021.

La Societat Espanyola d'Excel·lència Acadèmica és una entitat d'àmbit nacional la missió principal de la qual és identificar i acreditar als millors expedients de grau del país, posant-los en valor i contribuint des de múltiples enfocaments al seu èxit laboral. Per a això, SEDEA du a terme dos iniciatives principals. D'una banda, a través del Rànquing Nacional “Graduats Top”, amb la col·laboració d'especialistes de diferents àrees de coneixement i universitats del país, que avaluen els currículums amb una complexa fórmula. Així, no sols es té en compte la nota mitjana de la carrera, sinó que aquesta es barema i a més es valoren nombrosos factors com la nota de tall d'accés a la titulació, premis i distincions obtingudes, beques aconseguides per mèrits acadèmics, cursos, idiomes, ponències en congressos, publicacions, representació estudiantil, voluntariats, compromís social, entre altres. D'altra banda, el Portal d'Ocupació Exclusiva, amb la intenció que els millors graduats i graduades accedisquen a ofertes laborals de manera directa i exclusiva.

La participació en aquestes iniciatives és gratuïta per a l'alumnat universitari.

Més informació:

Arxivat en: Estudis , Rànquings