La Universitat acull el primer debat de les eleccions generals del pròxim 10 de novembre

  • Gabinet de la Rectora
  • 29 d’octubre de 2019
 
Imagen de la noticia

La Sala Matilde Salvador de l’històric edifici de La Nau ha allotjat, aquest dimarts 29, el primer debat electoral de les eleccions generals amb els caps de cartell dels partits polítics per la circumscripció de València organitzat per la Cadena Ser. El senyal de vídeo i àudio ha sigut produïda pel Taller d’Audiovisuals (TAU) de la Universitat de València.

El debat ha estat moderat pel director regional de la SER, Bernardo Guzmán, i ha comptat amb la participació del candidats i candidates que actualment tenen representació parlamentaria. Així, pel PSPV-PSOE, ha assistit José Luis Ábalos; pel PP, Belén Hoyo; per Ciudadanos, María Muñoz; per Unidas Podemos, Héctor Illueca; per Vox, Ignacio Gil Lázaro; i per Compromís, Joan Baldoví.

Una nodrida representació de la Universitat ha estat present al debat encapçalada per la rectora M.ª Vicenta Mestre; el vicerector de Cultura i Esports, Antonio Ariño; la vicerectora de Treball i Programes Formatius, Adela Valero; el vicerector d’Economia, Justo Herrera; el gerent de la institució, Juan Vicente Climent; i la delegada de la rectora per a estudiants, Mercedes Elizalde.

Entre el públic també han assistit nombrosos agents polítics, econòmics i socials de la Comunitat Valenciana, com el vicepresident segon de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau; la secretaria d’Estat, Ana Botella; el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio; el vicealcalde de València, Sergi Campillo; diputats de les Corts Valencianes i polítics com Toni Cantó, Manolo Mata, José Muñoz i Àgueda Micó; senadora per València, Mercedes Berenguer, dirigents sindicals com per CCOO PV Ismael Sáez i Arturo León per UGT PV i la presidenta de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Eva Blasco.

La rectora de la Universitat ha assenyalat que “una vegada més la Universitat de València ha mostrat la seua solvència tècnica de l'àrea d'audiovisuals i la capacitat per forjar aliances i col·laborar, en aquest cas amb la Cadena SER, per donar resposta a les qüestions que es formulen a la nostra societat”. Tanmateix, el director regional de la SER Bernardo Guzmán ha agraït a la Universitat la seua col·laboració.

Aquest debat es suma als darrers debats organitzats per la Cadena SER com el de les eleccions autonòmiques, nacionals, locals i europees celebrades fa uns mesos i on la Universitat de València va tindre un paper clau a l’habilitar diversos espais de l’edifici històric de La Nau i de produir el senyal a través del Taller d’Audiovisuals (TAU).

Arxivat en: Institucional