La Universitat celebra el cinquè aniversari del cine club als Babel

  • Gabinet de Premsa
  • 7 de febrer de 2024
 
Imatge d'un dels debats.
Imatge d'un dels debats.

El Cine Club Babel celebra el cinqué aniversari aquest dijous 8 de febrer. Resultat d’un acord entre els cinemes Babel i el Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València, la iniciativa s’ha convertit en tot un esdeveniment cinematogràfic a la ciutat de València.

Cada setmana, més de cinquanta professors de diferents àrees de coneixement (Comunicació Audiovisual, Història Contemporània o Estudis Llatinoamericans, entre d’altres) pertanyents a diverses universitats espanyoles, europees i sud-americanes, així com cineastes i crítics cinematogràfics han celebrat projeccions públiques i col·loquis per analitzar les principals pel·lícules d’estrena. Les recents obres de cineastes com ara Aki Kaurismäki, Hirozaku Koreda, Wim Wenders, Pedro Almodóvar, Woody Allen, Clint Eastwood o Julia Ducornau han passat per la pantalla del cine club.

Cada dijous a les 19 hores, els socis del Cine Club Babel i el públic en general tenen la possibilitat d’assistir a les propostes més interessants de la cartellera internacional, sovint recompensades en festivals de tot el món. Els diferents ponents desglossen i comenten amb els assistents els aspectes més destacats de cada pel·lícula, així com els problemes socials i polítics plantejats més rellevants. 

L’aniversari es farà aquest dijous (8 de febrer) a les 19 hores amb la projecció de la pel·lícula ‘Sala de profesores’, d’Ilker Çatak. L’esdeveniment comptarà amb diversos ponents que han participat al cine club durant aquests anys. La compra d’entrades, tant per als socis com per al públic en general, es pot fer a la taquilla dels cines, situat al número 10 del carrer Vicente Sancho Tello de València.