La Universitat convoca el Premi RAGALO a l’impuls de l’Aprenentatge Servei

  • 1 de desembre de 2016
 
Convocat Premi Ragalo Impuls Aprenentatge

La Universitat de València ha convocat el Premi RAGALO a l’impuls de l’Aprenentatge Servei (ApS). El termini de presentació de candidatures estarà obert fins el pròxim 15 de desembre. Aquest reconeixement té la finalitat de premiar projectes que hagen emprat amb èxit la metodologia ApS en organitzacions durant l’últim curs acadèmic 2015-2016 i el primer semestre del curs 2016-2017.

De l’1 al 15 de desembre, l’estudiantat de grau, postgrau o màster de la Universitat de València podrà presentar la seua candidatura de forma individual o en grup d’acord amb el desenvolupament del projecte aspirant.

La presentació de les candidatures es pot fer a través d’ENTREU, o per via postal sempre que es justifique en un document a banda i de forma concreta el motiu que impedeix als candidats i a les candidates utilitzar la primera via establida.

Existeixen cinc modalitats de premi: quatre d’elles responen a àrees de coneixement en les quals la Universitat de València té docència (Arts i Humanitats, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, Ciències Bàsiques Experimentals i Enginyeria); mentre la cinquena, anomenada ‘Educacción: Ciutadania Crítica Global’, és un reconeixement als projectes compromesos amb un aprenentatge crític. 

Els premis, dotats amb 300 euros que les persones i/o grups guanyadors donaran a la institució en la qual han realitzat el seu projecte, es lliuraran en març del 2017, coincidint amb les exposicions finals dels projectes puntuals d’ApS que formen part del nou programa cApSa de la Universitat de València en el seu ferm propòsit d’institucionalitzar aquesta metodologia d’aprenentatge.

L’organització del Premi RAGALO és un homenatge a la professora Rafaela García López, catedràtica de Teoria de l’Educació de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, qui va ser impulsora de la metodologia ApS des de la Universitat.

Més informació sobre el Premi RAGALO
Inscripció de candidatures
Més informació sobre cApSa