La Universitat es mesura aquest cap de setmana en el CEU d’esgrima

  • 28 de març de 2017
 
esgrima

La Universitat de València participa aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya Universitari (CEU) d’esgrima, que se celebrarà els dies 1 i 2 d’abril a la Universitat Politècnica de Madrid. Durant dues jornades, les institucions del sistema universitari espanyol es mesuraran en tres modalitats diferents: espasa, floret i sabre.

La competició, a la qual la Universitat acudirà amb quatre tiradors i quatre tiradores, començarà a les 8:30 hores de dissabte, dia 1, amb l’enfrontament d’espasa masculina, categoria en la qual participarà Antonio Carles Rams. Per la vesprada, sobre les 14 hores, serà el torn d’espasa femenina.

Diumenge dia 2, el torneig es reprendrà novament a les 8:30 hores i, al llarg de tota la jornada, es disputaran les modalitats de floret i sabre, ambdues en les categories masculina i femenina. Representaran a la Universitat de València en floret masculí, Jorge Comes Pérez, José López Navarro i Víctor Cervera Morales; en floret femení, Paz Ferrer Cantó, Ana Tébar Fuentes i Kinga Kosycarz; i en sabre femení, Belén Iglesias Martínez.

El seleccionador de la Universitat, Javier García Delgado, va reconéixer que en aquest torneig “les opcions són prou complicades”, no obstant això compta amb quedar entre els huit primers en la modalitat de floret, on els tiradors valencians podrien fins i tot aconseguir el podi.