La Universitat seu del Festival Internacional DocsValència

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 26 d’abril de 2018
 
Una imatge del documental 'Dream boat'.
Una imatge del documental 'Dream boat'.

DocsValència, el Festival Internacional de Cinema Documental, projectarà més de 40 pel·lícules de tot el món en les seues diferents seus entre el 26 d’abril i el 5 de maig. La Universitat  de València se suma a aquest festival i des de la secció ‘DocsFòrum’ es convertirà en seu de debats i converses tant en el Col·legi Major Rector Peset com en el Centre Cultural La Nau.

DocsValència rendirà enguany homenatge al director Julien Temple, autor dels documentals sobre The  Clash i The Sex Pistols i un dels autors de videoclips més prestigiosos del món. Temple ha gravat amb The Rolling Stones, Ray Davis, Paul McCartney i Blur.

Temple és considerat el “Orson Welles del punk”. L’autor anglés oferirà una classe magistral divendres 27 d’abril al Col·legi Major Rector Peset, a les 16 hores.

Les activitats continuaran al Col·legi Major Rector Peset dissabte 28, amb una taula redona sobre ‘Producció creativa: noves fórmules’, i diumenge 29 amb ‘Festivals i mercats: un mapa general’, ambdues a les 16 hores.

Les conferències continuaran la setmana següent en el Centre Cultural La Nau. Dimecres dia 2, tindrà lloc una conferència sobre les formes postmodernes del cinema, i divendres 4 una xarrada sobre experiències fílmiques.  Tota la informació sobre DocsFòrum ací.

Més informació: