La Universitat organitza el I Congrés en Investigació en Infermeria Medicoquirúrgica

  • 13 d’abril de 2016
 
Congrés en Investigació en Infermeria Medicoquirúrgica

Els dies 14 i 15 d’abril tindrà lloc el I Congrés Nacional en Investigació en Infermeria Medicoquirúrgica organitzat per la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València. L’encontre es realitzarà en l’Hotel SH Valencia Palace de la ciutat. La conferència inaugural està a càrrec de Manuel Amezcua, professor de la Universitat de Granada, i tractarà sobre el lideratge.

L’objectiu del congrés és posar en contacte estudiosos i professionals del món de la Infermeria i promoure l’encontre i discussions per a l’intercanvi d’idees i experiències que generen noves col·laboracions en la investigació en aquest camp i òbriguen noves perspectives de futur.

El programa inclou temes molt diversos que abasten un ampli espectre d’interessos dins de l’àmbit de la investigació i activitat professional del món de la Infemeria però sempre amb la perspectiva de l’atenció clínica com a denominador comú.

El congrés començarà a les 11 hores i després de la conferència inaugural, el degà de la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Univesitat, Julio Fernández, parlarà sobre la necessitat de la investigació en Infermeria.

El programa es pot consultar fent clic ací.