La Universitat reuneix les principals figures del dret bancari per a tractar l’activitat financera sostenible

  • Gabinet de Premsa
  • 25 d’octubre de 2023
 
Facultat de Dret
Facultat de Dret

La Facultat de Dret de la Universitat celebra els dies 26 i 27 d'octubre el congrés de Dret bancari titulat ‘Cap a una activitat bancària sostenible: verd, social i amb intel·ligència artificial”. La trobada serà inaugurada per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre. A l'acte assistiran el director general de Finançament de la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Nicolàs Jannone; el degà de la facultat Javier Palao i el professor Juan A. Ureña.

Entre les persones participants en la trobada estaran Cayetana Lado, directora legal de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO); Lucia Arranz Alonso, directora del departament jurídic del Banc d'Espanya; José María Fernández, director general del Banc Europeu d'Inversions; o José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank.

El congrés està dirigit pel professor de Dret de la Universitat de València Juan A. Ureña Salcedo i per Javier Gómez-Ferrer, soci-director BDO València. 

Tal com explica Ureña Salcedo es tracta d'una ocasió única per a reflexionar amb els millors especialistes sobre temes tan variats i tan d'actualitat com l'aplicació dels principis i deures ambientals, socials i de governança en la banca; la divulgació d'informació en matèria de sostenibilitat; la supervisió dels riscos relacionats amb el clima i el medi ambient o, la governança i la intel·ligència artificial, entre altres.

Programa ací.