La Universitat de València i l'Acadèmia de Farmàcia de la Comunitat Valenciana Consoliden la seua Col·laboració

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 26 de setembre de 2023
 

El conveni enfortirà els llaços entre l'acadèmia i la universitat, promovent el coneixement i activitats conjuntes.

En un pas significatiu cap a la promoció de l'educació i la investigació en el camp farmacèutic, la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre i el president de l'Acadèmia de Farmàcia de la Comunitat Valenciana (AFCV), Gerardo Stübing han signat un conveni de col·laboració que consolidarà la seua relació durant els pròxims dos anys, amb possibilitat de prorrogar-lo altres dos.

A la signatura també han assistit el vicerector d'Investigació, Carlos Hermenegildo; la vicerectora d'Innovació i Transferència, Rosa Donat; el sotssecretari de l'AFCV, Facundo Pérez; el secretari de l'ACFV, Javier Hernández; la degana de la Facultat de Farmàcia de la UV, Hortensia Rico; i el catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular, Juan Viña.

Aquest acord estratègic permetrà una major aproximació de l'Acadèmia de Farmàcia a la comunitat universitària, brindant als estudiants i professors l'oportunitat d'accedir al seu vast coneixement i experiència en el camp farmacèutic. La col·laboració també facilitarà la realització d'activitats i esdeveniments en el si de la universitat per part de l'Acadèmia, la qual cosa enriquirà l'entorn acadèmic i fomentarà la investigació en aquest sector crucial.

La Universitat i l'Acadèmia estan compromeses a enfortir la formació i el desenvolupament de recursos humans en l'àmbit farmacèutic, així com a impulsar la innovació i l'excel·lència en aquesta disciplina. Aquest conveni és un pas important cap a aqueixos objectius compartits i promet beneficis significatius per a totes dues institucions i la comunitat en general.

Arxivat en: Convenis