La Universitat de València crea el Consell Assessor d'iniciatives estudiantils LGTBIQ+

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 18 de novembre de 2022
 
La Universitat de València crea el Consell Assessor d'iniciatives estudiantils LGTBIQ+

El seu objectiu és aconseguir una universitat més igualitària i inclusiva mitjançant la realització de diverses activitats, afavorint el diàleg entre l'estudiantat i el Consell de Direcció.

El passat 17 de novembre es va constituir el Consell Assessor d'iniciatives estudiantils en matèria LGTBIQ+ de la Universitat de València, que es reunirà mensualment per a configurar activitats, iniciatives i campanyes dirigides a l'estudiantat.

El consell respon al compromís de la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, amb l'estudiantat, per a incentivar l'actuació i la implicació de la UV amb la visibilitat i els drets del col·lectiu LGTBIQ+.

El seu objectiu és aconseguir un ambient dinàmic i participatiu, per a afavorir el diàleg i el treball conjunt entre l'estudiantat i el Consell de Direcció de la Universitat, amb la finalitat d'aconseguir una comunitat igualitària i inclusiva.

El consell està presidit per Manuel González Ferrandis, delegat d'estudiants, i compost per Sela Andreu, tècnica de diversitats de la Universitat; Rocío Briet Reyes, Alejandro Navarro García, Jaume Espadà Guillén, Valeria Ruiz García i Àfrica Vercher Ballester, consellers de govern de la UV; Víctor Herrera Latorre, coordinador de l’AGE (Assemblea General d'Estudiants) i per un membre designat per cada ADR (Assemblea de Representants).