La Universitat de València guanya 2 bronzes en el CEU de tennis de taula

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 23 de maig de 2022
 
Tennis de taula

Natalia Grigelov va aconseguir la tercera posició en el Campionat d'Espanya Universitari (CEU) de tennis de taula. I la parella femenina de la UV també va aconseguir el bronze.

Les instal·lacions esportives de Los Alcázares (Múrcia) van acollir els dies 21 i 22 de maig el Campionat d'Espanya Universitari de tennis de taula de 2022.

En la categoria d'equips femenins, les jugadores de la Universitat de València,  Natalia Grigelova i Carla Hernández, van aconseguir passar la fase de grups en segona posició. I en les finals van perdre davant la Universitat amfitriona, la UCAM de Múrcia, amb un marcador de 3-1. Les murcianes van acabar guanyant el campionat, i la plata va ser per a les representants de la Universitat de Granada.

La jugadora de la Universitat de València Natalia Grigelov es va imposar en les finals, 3-0 davant Vinyet Solans, de la Universitat Rovira i Virgili, i 3-0 davant Ana Pedregosa, de la Universitat de Sevilla. Però va caure 1-3 contra Marina Ñiguez, de la Universitat d'Alacant (UA). Natalia Grigelov (UV) va acabar en tercera posició, per darrere de la representant de la UA, que va obtindre la plata; l'or va ser per a la jugadora de la UCAM, Silvia Asís de Souza.

Arxivat en: