La Universitat de València participa en la VLC TECH X-PERIENCE amb dos tallers de divulgació científica

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 9 de novembre de 2023
 
Imagen de la noticia

Arqueoquímica i El poder d’allò invisible són els dos tallers de divulgació científica que la Universitat de València aporta a la VLC TECH X-PERIENCE, un esdeveniment que aquest cap de setmana pretén connectar el talent científic i tecnològic de València amb la ciutadania.

Arqueoquímica és un taller que desenvoluparà l’investigador del Departament de Prehistòria i Arqueologia Gianni Gallello; mentre que El poder d’allò invisible correrà a càrrec de l’Institut de Ciència Molecular (ICMoL) de la Universitat.

Aquesta edició del VLC TECH X-PERIENCE tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament de València dissabte 11 i diumenge 12 de novembre. La primera jornada tindrà lloc entre les 11 i les 14 hores pel matí, i de 16 a 19 hores per la vesprada; i la segona, d’11 a 14 hores. Es tracta d’un espai per a sentir i tocar la tecnologia amb segell valencià i on es posarà en valor el treball de científiques i tecnòlogues per a despertar vocacions STEM en xiquets i xiquetes. De la mateixa manera, en els distints escenaris es podrà gaudir de taules redones i ponències. A més, hi haurà un espai temàtic per a edats infantils inclusiu, de manera que es puga gaudir de la jornada en família.

 

Enllaç a la web del VLC TECH X-PERIENCE ací.

Imatges: