La Universitat de València participa en la XXII Fira de l'Estudiant de Gandia

  • UVGandia
  • 17 d’abril de 2024
 
Fira de l'Estudiant a Gandia.
Fira de l'Estudiant a Gandia.

Del 15 al 19 d'abril, la Plaça del Prado de Gandia acull la XXII edició de la Fira de l'Estudiant organitzada per les regidories de joventud i educació de l'Ajuntament de la ciutat. En aquesta fira, els visitants podran consultar tota l'oferta formativa de la Universitat de València.

Al voltant de 40 estands conformen l’oferta presentada en aquesta edició. Les universitats públiques i privades valencianes així com  les escoles professionals i els instituts d’educació   secundària de la comarca de la Safor aprofiten la cita per a mostrar tota la seua oferta formativa. També estan presents institucions com les forces armades o la Policia Nacional.

Es preveu que més de mil alumnes de batxillerat de tota la comarca visiten aquestos dies la fira. El Centre Internacional de Gandia estarà present tota la setmana amb un stand on es pot consultar tota l'oferta formativa de la Universitat de València. Aquesta presència, compta, a més, amb la col.laboració del SEDI i de la Delegació de la Rectora per a la incorporació a la Universitat. 

La Universitat de València compta amb un àmplia oferta de titulacions de grau i de postgrau que van del Dret fins l’Enginyeria. A més, els estudiants compten amb una gran quantitat de serveis: esport, cultura, idiomes, programes de voluntariat, solidaritat o assessorament en són tan sols alguns dels exemples. Apostar per la Universitat de València és apostar per una institució que facilita que els alumnes completen els seus estudis a l’estranger, que treballa per les noves tecnologies i que compta amb una important capacitat d’investigació.