La Universitat de València publica el programa de formació per a l’ocupació del segon quadrimestre amb una oferta de 14 cursos amb crèdits

  • Fundació General UV
  • 16 de gener de 2024
 
Estudiants un aula

La Universitat de València, a través del servei UVocupació, ha publicat el programa de formació per a l’ocupació del segon quadrimestre, amb una oferta de 14 cursos amb crèdits de participació universitària que es realitzaran de febrer a juny i que tractaran d’aportar tant les eines com les tècniquesi competències que es demanden en el mercat laboral actual.

L’oferta formativa d'UVocupació per al segon quadrimestre es concreta en 14 cursos, en modalitat en línia i presencial, adreçats tant a l’estudiantat com al públic general, amb l’objectiu de facilitar la seua inserció laboral.

Ho farà a través de la formació en habilitats comunicatives i presa de decisions, en competència digital, en competències interculturals per a la inserció, així com en emprenedoria, i en processos de cerca d’ocupació com són l’entrevista de treball i d’altres recursos, entre altres cursos.

Entre les novetats per a aquest quadrimestre es troba el curs per a potenciar l’ocupabilitat digital, a través de la creació de chatbots per a canals de comunicació conversacional d’organitzacions. Així mateix, repeteix la proposta formativa d'UVocupació per proporcionar a l’alumnat coneixements sobre tècniques de visualització de dades i presentació d’informes mitjançant el programa PowerBI.

El programa ofereix una formació integral per a millorar les competències i la preparació en els processos de cerca d’ocupació, a més d’adquirir diferents aprenentatges a través de cursos de creació més recent com ara ‘Eines i competències digitals essencials per a l’ocupabilitat’, ‘Introducció a la participació en projectes europeus’, ‘Competències interculturals per a la inserció laboral’, ‘Educació financera per a l’ocupació i l’emprenedoria universitària’ o ‘Disseny, desenvolupament i presentació del pla d’empresa’.

D’altra banda, aquest programa contempla cursos ja consolidats, com ara ‘L’entrevista de selecció de treball: Formació per a l’adquisició de competències’, ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’, ‘Eines per a la cerca d’ocupació’, ‘Estratègies per a la inserció laboral: Anàlisi curricular i procés de selecció’, ‘Aprén a emprendre’, ‘Competències professionals per a augmentar l’ocupabilitat’ i ‘L’èxit d’emprendre’.

Cadascun dels cursos compta amb un cronograma específic, programa i objectius concrets. Així mateix, les persones que s’inscriguen obtindran crèdits ECTS en finalitzar la formació, accés a l’Aula Virtual de la Universitat de València amb material d’estudi i es dona l’opció de descompte en ser part de la comunitat universitària.

Els cursos del segon quadrimestre tenen matrícula oberta fins al començament de cada formació; i, en finalitzar els requisits establits, s’atorgarà un certificat corresponent a cada programa. Aquesta oferta s’emmarca dins de les activitats del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació per a l’impuls i la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat i les persones titulades per la UV.

 

Més informació: