La Universitat de València serà subseu del World Padel Tour València

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 17 de juny de 2022
 
Tamara Icardo. Imatge del World Padel Tour.
Tamara Icardo. Imatge del World Padel Tour.

La ciutat de València rebrà, del 5 al 10 de juliol, als millors jugadors de pàdel a nivell internacional. La 2a seu del torneig, on se situaran les pistes 2 i 3, serà el Pavelló del Campus de Blasco Ibañez de la UV. La comunitat universitària UV tindrà un 15% de descompte en les entrades.

Tots els membres de la comunitat universitària de la UV ja tenen l'oportunitat d'aconseguir les seues entrades per al World Padel Tour València Open amb el millor preu del mercat.

Després de l'acord entre el Servei d'Esports de la Universitat de València i la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana per a la cessió d'ús del Pavelló de la UV amb motiu del World Pàdel Tour València Open 2022, tota la comunitat universitària podrà acollir-se al 15% de descompte per a la cita anual amb el circuit professional per a qualsevol de les jornades i seus.

Per a aconseguir el codi de descompte serà necessari escriure al correu servei.esports@uv.es, per a comprovar la pertinença a la nostra comunitat universitària, després se us remetrà el codi personal de compra. Les entrades poden comprar-se via en línia en la web oficial del torneig.

La fase final de l'edició 2022 del World Padel Tour València Open es disputarà entre el 5 i el 10 de juliol i tindrà com a seu central el pavelló municipal de la Font de Sant Lluís i com 2a seu, en la qual se situaran les pistes 2 i 3, el Pavelló Universitari situat en el Carrer Menéndez i Pelayo, 19, al Campus de Blasco Ibáñez.

València serà, un any més, la capital mundial del pàdel. Aprofita aquesta oportunitat per a gaudir al costat de les estreles de l'esport del pàdel.

Ja a la venda les entrades per al WPT València Open 2022, amb un descompte del 15% per a la comunitat universitària UV

Cartel World Padel Tour

 

Arxivat en: