La UV es proclama campiona d'Espanya d'handbol masculí

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 9 de maig de 2022
 
La UV es proclama campiona d'Espanya d'handbol masculí

El conjunt masculí de la Universitat de València es va fer amb la medalla d'or en els Campionats universitaris que s'han celebrat a Múrcia (UCAM) els dies 3,4 i 5 de maig.

Els 16 millors equips universitaris d’handbol de tota Espanya es van donar cita als complexes esportius de San Javier, Los Alcázares i Torre Pacheco (Múrcia), on van lluitar per les medalles al llarg de tres intensos dies.

La competició es va dividir en una fase de grups amb 4 universitats en cadascun. En el quadre masculí, la Universitat de València va ser líder del seu grup, ja que va véncer a les Universitats de Granada, Barcelona i Extremadura. En les semifinals la UV va guanyar 21-18 a la selecció universitària de Castella-la Manxa. El conjunt masculí d'handbol de la Universitat de València va arribar invicte a la gran final, que va disputar contra Màlaga, i es va alçar amb la victòria amb un resultat de 31-25.

En la competició femenina les xiques de la UV van lluitar en la fase de grup i van guanyar a Lleida (23-11) i a Navarra (16-13), però no van poder fer-se amb el primer lloc en perdre contra la universitat organitzadora del campionat, la UCAM -Universitat Catòlica San Antonio de Murcia-, amb un marcador de 8-16.

Arxivat en: