La UV se proclama campiona d'Espanya de Karate

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 6 de maig de 2024
 
Els karatekes de la UV posen amb el seu trofeu de campions d'Espanya.
Els karatekes de la UV posen amb el seu trofeu de campions d'Espanya, dalt al centre, Maria San Francisco, amb la seua medalla d'or, i l'entrenador Arturo Olmedo.

L'equip de Karate de la Universitat de València s'ha proclamat campió al Campionat d'Espanya d'Esport Universitari.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Albacete amb la Universidad de Castilla-La Mancha com a amfitriona, el Campionat d'Espanya de Karate Universitari. Els i les karatekes de la Universitat de València, baix la direcció del seu entrenador Arturo Olmedo, han fet una excel·lent actuació, quedant primers en la classificació per equips. 

María San Francisco, estudiant del Grau d'Infermeria, s'ha proclamat campiona d'Espanya de Kata femení. A la final, San Francisco es va fer l'ama del Tatami en realitzar el Kata Gankaku i emportar-se els 5 punts dels jutges.

Maria San Francisco
María San Francisco fent el Gojushiho Sho en el seu enfrontament de quarts de final.

 

Sergio Renovell Codesido, estudiant del Grau de Podologia, ha guanyat la plata en la modalitat de Kumite masculí >84kg. Sergio havia superat amb molta claredat el seu rival de semifinals, però en la final no va poder fer front al karateka de la Universidad de Oviedo que se va proclamar campió.

Iván Ferrer Real, estudiant del Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, ha aconseguit el bronze en Kumite masculí <84kg. En semifinals va tindre la mala sort de caure front el karateka de la Universidad de Málaga que finalment s'emportà l'or d'aquesta categoria.

Insaf Bentama-Serroukh Jerabi, estudiant de Medicina, ha guanyat el bronze a Kumite femení <50kg, en caure en una semifinal molt igualada.

Ja sense medalla però amb molt bona classificació, trobem a Caribe Lorenzo Catalán, estudiant del Grau d'Infermeria, i Marcos Goda López,  estudiant del Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, que han quedat cinquena i seté de Kata de les respectives categories.

També competien en aquest campionat Alba Quiles Sánchez, Raul Frances Garcia, Rubén Martínez Jiménez, Miguel Álvarez Jimena, Marta Ten Quilis y María Hidalgo Méndez.

Enhorabona a tots els medallistes i a la resta de membres de l'equip per la seua actuació, així com al seu entrenador Arturo Olmedo!

Podeu veure les imatges publicades per la organització al següent enllaç:

Arxivat en: