UVemprén ofereix 10 ajudes de 2.000 € per a realitzar pràctiques internacionals en emprenedoria

  • Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria
  • 25 de febrer de 2020
 
Cartell anunciador de les pràctiques

La Universitat de València, des del Vicerectorat d´Ocupació i Programes Formatius, llança per sisé any consecutiu la convocatòria pràctiques internacionals d´emprenedoria. L'objectiu és contribuir al desenvolupament del talent emprenedor amb la realització de pràctiques acadèmiques externes de 2 mesos de duració en organitzacions d'acolliment situades fora del territori espanyol.

Enguany, el programa ofereix un total de 10 ajudes de mobilitat dotades amb 2.000 € cadascuna. Les pràctiques a l'estranger estaran relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària.

El termini per a presentar les sol·licituds està obert des del 20 de febrer fins al 31 de març i es pot fer a través de la seu electrònica de la Universitat de València.

Aquest programa es pot compatibilitzar amb les beques Erasmus Pràctiques. Les ajudes s'abonaran per anticipat a les persones beneficiàries i els 2 mesos d'estada es poden gaudir fins al 31 de desembre de 2020.

La convocatòria va dirigida a persones matriculades en grau, màster o doctorat oficial de la Universitat de València amb l'objectiu de possibilitar la seua formació en emprenedoria internacional.

Entre altres requisits, l’estudiantat de grau, ha de tindre superats com a mínim el 50% dels crèdits de la titulació. D'altra banda, totes les persones sol·licitants disposaran del nivell B2, almenys, en la llengua emprada per a la realització de la pràctica.

Aquest programa s'emmarca dins del conveni subscrit per la Universitat de València amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que finança les ajudes per a la realització de les activitats del Programa ‘Campus de l'Emprenedoria Innovadora’.

Les bases del programa es poden consultar en el Tauler Oficial de la UV.

Més informació en aquest enllaç.