UVGandia celebra el Concert de Primavera al Palau Ducal de Gandia

  • UVGandia
  • 20 de maig de 2021
 
El Pati d'Armes del Palau Ducal va acollir el Concert de Primavera.
El Pati d'Armes del Palau Ducal va acollir el Concert de Primavera.

Dimecres 20 de maig a les 19:30 hores al Pati d'Armes del Palau Ducal de Gandia va tindre lloc el concert que va estar a càrrec del Quintet Atiso de l'Orquestra Filharmònica. Cent persones, el màxim de l'aforment permés, es van reunir per a gaudir de la música d'aquestes cinc joves

L'arribada de la primavera és a Gandia un motiu per retrobar-se amb la música. En aquesta ocasió, el Pati d'Armes del Palau Ducal fou el lloc elegit per al Concert de Primavera d'aquest curs a càrrec del quintet de vent Atiso de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Aquest quintet està format per Mar Barberà en la flauta, Carmen García al oboè, Estela Domingo al clarinet, Rosa Bellés al fagot i Raquel Climent en la trompa. Totes elles estudiants de la Universitat de València i amb estudis superiors de música al Conservatori  Superior de Música Salvador Seguí de Castelló.

El Concert va ser un èxit, exhaurint les entrades dies abans. Cent persones es reuniren al Palau Ducal per escoltar aquest grup de joves  que interepretà peces de Edward Elgar, Gabriel Fauré, Isaac Albéniz o Manuel de Falla.