Uvocupació obri la seua oferta de cursos de formació per a l’ocupació amb crèdits per a aquest quadrimestre

  • Fundació General UV
  • 12 de setembre de 2023
 
Imatge portada oferta formativa dels cursos

La Universitat de València, a través del seu servei d’ocupació, UVocupació, ha publicat la nova oferta de cursos de formació per a l'ocupació per al primer quadrimestre del curs acadèmic 2023-24. Es tracta de set programes formatius, majoritàriament en línia, que es realitzaran d'octubre a desembre i pels quals es poden obtindre crèdits ECTS.

La Universitat de València, a través d’UVocupació, ha publicat per al primer quadrimestre del curs acadèmic 2023-2024 la nova oferta de cursos de formació per a l’ocupació, amb 7 propostes que s’impartiran en la modalitat online majoritàriament, entre els pròxims mesos d’octubre i desembre. Aquesta oferta s’emmarca dins de les activitats del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació per a l’impuls i la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat i les persones titulades per la UV.

Des del servei d’ocupació de la Universitat, inscrit dins de la Fundació General UV, ha estat dissenyat el programa formatiu amb la finalitat de potenciar, fomentar i agilitzar la inserció professional universitària en empreses, així com d’aportar les eines i els coneixements que requereix la posada en marxa d’un projecte empresarial propi, recolzant les competències pròpies del món professional.

Aquesta nova oferta, que continua apostant per cursos ja consolidats, alguns amb una trentena d’edicions, així com d’altres propostes de recent creació, pretén, d’una banda, millorar la carrera professional d’egressats i egressades i, d’una altra, completar la seua formació i la de l’estudiantat actual mitjançant l’adquisició de competències bàsiques que afavoriran una inserció laboral exitosa.

Oferta formativa cursos 2023-2024

Entre les 7 propostes formatives, es mantindran els cursos més recents: ‘Eines i competències digitals essencials per a l'ocupabilitat’, ‘Ocupació i desenvolupament professional en l’empresa familiar’ i ‘Educació financera per a l’ocupació i l’emprenedoria d’universitaris’. 

Altres cursos ja consolidats i que repeteixen edició són ‘L'entrevista de selecció de treball: formació per a l'adquisició de competències’, ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’, ‘Marca personal i cerca d'ocupació a través de xarxes socials’ i ‘Aprèn a emprendre’, únic dels cursos oferits que s’impartirà de manera semipresencial. Es tracta, en definitiva, de cursos orientats a millorar les habilitats i les possibilitats d’inserció laboral mitjançant la realització d’un bon curriculum vitae i la preparació de processos de selecció i d’entrevistes de treball.

Tots els cursos estan reconeguts amb crèdits ECTS i el certificat es podrà obtindre en aconseguir els requisits que estiguen previstos per a cadascun dels cursos. El període de matrícula ja s’ha iniciat i es mantindrà obert fins al començament de cada curs.

Més informació: