Visita de les Falleres Majors a la Universitat de València

  • Gabinet de la Rectora
  • 12 de desembre de 2019
 

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, ha rebut a la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i a la Fallera Major Infantil, Carla García.

La visita de les màximes representants de les festes de la ciutat de València, Consuelo Llobell i Carla García, qui han estat acompanyades pel secretari general de Junta Central Fallera, Ximo García, ha tingut lloc a l’edifici de Rectorat.

La rectora M. Vicenta Mestre ha pogut parlat amb les Falleres Majors i conèixer les seues impressions i emocions davant el gran repte que han iniciat com màximes figures de les festes locals de València.

Així mateix, es dóna la circumstància que la Fallera Major Consuelo Llobell va just finalitzar els seus estudis de Medicina a la Universitat de València el juny passat. Actualment, està estudiant per a presentar-se a l’examen del Metge Intern Resident (MIR) per a poder accedir a l’especialitat de dermatologia.

Mestre també els ha volgut traslladat la invitació de poder fer una visita guiada a l’històric edifici de La Nau el pròxim mes de febrer, seu original de la Universitat de València des de la seua fundació al 1499, i poder conèixer algunes de les emblemàtiques instal·lacions de l’edifici històric com la seua biblioteca amb incunables centenaris.

Finalment, la rectora els ha desitjat molt d’encerts en el gran any que comencen i que compten amb el suport de la Universitat per a qualsevol necessitat que puguen tenir.

Arxivat en: Institucional