Els xics del vòlei de la UV queden subcampions d'Espanya, alhora que les xiques s'emporten el bronze

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 14 de maig de 2024
 
Els equips de voleibol de la UV posen amb les seues medalles i trofeus.
Els equips de voleibol de la UV posen amb les seues medalles i trofeus.

Excel·lent actuació dels equips de vòlei de la UV al Campionat d'Espanya d'Esport Universitari de Voleibol celebrat a Cuenca. També s'ha jugat ja les finals de rugby, futbol i altres competicions.

Aquesta setmana passada s'han celebrat les fases finals del Campionat d'Espanya d'Esport Universitari (CEU) de diverses disciplines, tant per equips com d'esports individuals, en les que els i les nostres estudiants han continuat donant el màxim i collint trofeus i medalles.

Voleibol

A la Universitat de Castella-La Manxa s'ha celebrat el Campionat d'Espanya d'Esport Universitari de Voleibol. Tant l'equip masculí com el femení han fet una trajectòria excel·lent en el campionat, caient els dos front el mateix botxí, la UCAM, que es va proclamar campiona en les dos categories.

D'una banda, l'equip masculí va quedar subcampió d'Espanya. Havia aplegat a la final amb les màximes aspiracions, però venia de superar una semifinal molt barallada que es va jugar a quatre sets. Mentre, l'altre equip finalista havia tingut una semifinal més curta i menys dura físicament, i els nostres no van poder derrotar-lo.

Alhora, l'equip femení va caure en semis contra la UCAM, que finalment va quedar campiona també en aquesta categoria. Això sí, les nostres van saber recuperar-se per al partit de bronze on van imposar-se a la universitat d'Alacant 2-1, amb tres sets molt renyits 25-22, 23-25 i 15-13.

Rugbi

Cal destacar també, que aquesta setmana l'equip de rugbi femení ha aconseguit el bronze als CEU, alhora que el masculí es va quedar a un pas de les medalles en perdre el partit pel tercer lloc. La competició es va desenvolupar sobre gespa artificial a instal·lacions esportives de la Ciutat de Saragossa, sent la Universidad de San Jorge la amfitriona.

Futbol

També ha aconseguit el bronze l'equip de futbol femení en el Campionat d'Espanya de Futbol Universitari celebrat a la Universidad de Granada, en véncer per 2 a 1 a l'equip de la Universitat de Barcelona. Es pot veure de nou el partit en el següent enllaç:

Pel que fa a l'onze masculí, no va poder superar la fase de grups d'aquesta competició.

Judo

De nou a Saragossa, però en aquest cas, sent amfitriona la Universidad de Zaragoza, s'ha celebrat el Campionat d'Espanya de Judo Universitari. La Universitat de València enviava tan sols tres judokes, dels quals el resultat més destacable ha sigut el cinqué lloc de Luis Sedano Castells, estudiant del Grau de Medicina, en la categoria masculina de menys de 66 kilos. 

Escalada

A Chillarón, Cuenca, sent amfitriona la Universidad de Castilla-La Mancha, s'ha celebrat el CEU d'Escalada. La Universitat de València participava amb un equip de set escaladors i escaladores. Entre ells cal destacar l'actuació d'Alba Gómez Calatayud, estudiant del Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, i Iker Ortiz Tudela, del Grau de Fisioteràpia. Iker ha quedat quart en la prova de dificultat i catorzé en la prova de bloc, mentre que Alba ha quedat novena en dificultat i dotzena en bloc. Gràcies a estos resultats junt amb els de la resta de companys, han estat a punt d'aconseguir medalla per a la UV, però finalment en la classificació per equips hem quedat quarts.  

Bàsquet 3x3

Tornem a Saragossa on en el CEU de Bàsquet 3x3 els equips masculí i femení de la UV han fet idèntica trajectòria. Tots dos han caigut en quarts de final contra rivals que han acabat guanyant el bronze en les respectives categories.

Enhorabona a tots els i les nostres esportistes pels seus assoliments!

Arxivat en: