Arranca la campanya per a fomentar la corresponsabilitat masculina a la Universitat de València

 
Logo
Logo de la campanya.

Les comissions d’igualtat del Campus de Blasco Ibáñez han posat en marxa la campanya de sensibilització i formació ‘Homes corresponsables: una necessitat per a la Igualtat’, que pretén contribuir al fet que la comunitat universitària i la ciutadania en general interioritzen la corresponsabilitat familiar i social com una necessitat per a superar les bretxes de la cura i aconseguir la plena igualtat entre dones i homes.

Hui, 18 de setembre, s’inicia la campanya de sensibilització Homes corresponsables: una necessitat per a la Igualtat, que disposa de dos instruments interactius: el decàleg Home Igualitari https://www.uv.es/igualtat/webnova2014/Decaleg.pdf, del qual s’enviarà un consell cada dia per les xarxes socials de Facebook i Twitter de la Unitat d’Igualtat, i el qüestionari Avalua la teua corresponsabilitat, que es troba disponible en el web de la Unitat d’Igualtat http://encuestas.uv.es/index.php/115292?lang=ca-valencia i que s’enviarà per correu electrònic a tota la comunitat universitària.

Finalment, el proper 3 d’octubre tindrà lloc la jornada Homes per la igualtat i la corresponsabilitat, dirigida a tota la comunitat universitària, especialment a homes amb interés crític i actiu davant la desigualtat.

A partir del 18 i fins al 26 de setembre està oberta la inscripció a la jornada que comptarà amb la conferència inaugural Homes, poder i canvi cap a la corresponsabilitat, a càrrec de Fabián Luján Acevedo, sociòleg, investigador i coordinador de Grupos de Hombres. A continuació hi haurà la taula redona La necessitat i les dificultats de la corresponsabilitat masculina, amb les intervencions de Joan Sanfèlix Albelda, sociòleg especialista en masculinitats i professor de la UJI, integrant d’Homes Valencians per la Igualtat; Ignacio Gil Osés, llicenciat en Dret i FiC de l’Educació i activista de la Plataforma por Permisos Iguales e Intransferibles de Nacimiento y Adopción (PPiiNa); Teresa Bondia Alberola, cap del Servei de Recursos Humans (PDI) de la Universitat de València; i Celia Guillem Monzó, cap de Secció de Recursos Humans (PAS) de la Universitat de València.

El programa està disponible en https://www.uv.es/igualtat/webnova2014/Dipticorres.pdf, així com la inscripció: http://encuestas.uv.es/index.php/952227?lang=ca-valencia

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies