Arriba la cinquena edició de 'Sons al Botànic'

  • Jardí Botànic
  • 5 d’abril de 2019
 
Marca sons al botanic

Arranca la cinquena edició de 'Sons al Botànic' divendres, 5 d'abril, amb l’actuació del mític Sr. Chinarro, primer en pujar a l’escenari de la plaça de les magnòlies del Jardí Botànic de la Universitat de València. El festival, organitzat pel Botànic junt a &Sons i Saltarinas i amb el patrocini de Cerveza Turia, aconsegueix que un xicotet bosc urbà al cor de la ciutat de València bategue el millor de la música indie-alternativa actual i s’ha convertit en el cicle per excel·lència de concerts acústics a l’aire lliure. L’especial edició d’enguany ve acompanyada de l’exposició 'Creant la imatge de Sons al Botànic' de l’artista Fransept.

Sons al Botànic és un cicle musical amb sis concerts, sempre en divendres i quan vespreja, que ens apropa el milloret de la música alternativa en un entorn únic, el Jardí Botànic de la Universitat de València.  Enguany, té de protagonistes les lletres potents i melodies cuidades del Sr Chinarro, un dels grans del panorama nacional; el pop melòdic i enèrgic de Full; les cançons sensuals de sons arrelats que broten de la natura de Sandra Bernardo; el talent i la carismàtica veu de Paco Román de Neuman; el bluegrass de notes americanes que arrasa en l’escena valenciana de Badlands amb la veu de May Ibáñez, i Vodevil de poble, cabaret valencià de Landete i Endika de Sènior i el Cor brutal.

A més, el cicle ve acompanyat de l'exposició Creant la imatge de Sons al Botànic amb els treballs realitzats per l'artista Fransept en la creació de la  cartelleria del cicle.  La inspiradora i suggeridora guitarra dins d’una fulla s’ha convertit en tota una marca que identifica de manera potent el cicle Sons al Botànic i que obri la gana del públic enganxat a aquesta cita anual intimista i única. La mostra recull tota la inspiració botànica que hi ha darrere d’aquestes cinc edicions del cicle per poder mostrar-les al públic que any rere any s’ha sumat a aquesta proposta que fusiona música i naturalesa urbana.

Sons al Botànic és l’aposta del Jardí Botànic de la Universitat de València per donar a aquest espai de ciència i divulgació un valor afegit i convertir-lo en el lloc més especial de tota la ciutat per escoltar música a l’aire lliure.

 

Més informacióhttp://jardibotanic.org/?apid=sons_al_botanic-199