El catedràtic Pablo Oñate, triat membre de l'executiva de l'Associació Internacional de Ciència Política (IPSA)

  • Gabinet de Premsa
  • 15 de setembre de 2018
 
Pablo Oñate
Pablo Oñate

Pablo Oñate, catedràtic de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat de València, ha sigut triat membre del Comité Executiu de l'Associació Internacional de Ciència Política (IPSA) la nova presidenta de la qual és la professora Marianne Kneuer, de la Universitat de Hildesheim (Alemanya). La renovació s'ha produït en el marc del XXV Congrés Mundial de Ciència Política celebrat en Brisabane (Austràlia) a finals del mes de juliol. Oñate és l'únic membre espanyol d'aquesta nova executiva.

L’IPSA és l'organització mundial, fundada en 1949, davall l'empara de la UNESCO, orientada a fomentar la investigació i la docència de la Ciència Política, en col·laboració amb l'ONU. Entre les seues tasques, el professor Oñate s'encarregarà d'activitats relacionades amb la reforma estatutària de l'organització, la promoció de la llibertat acadèmica, així com l'organització del pròxim congrés mundial que se celebrarà a Lisboa el juliol de 2020.

L’IPSA està composta per institucions de govern i associacions internacionals, associacions nacionals de Ciència Política i socis individuals. Organitza els congressos mundials de Ciència Política i publica alguns dels journals més prestigiosos de la disciplina.