El Centre d'Investigacions sobre Desertificació (CIDE) clausura els actes del seu 25 aniversari

  • Parc Científic
  • 26 de novembre de 2021
 
D'esquerra a dreta, Juan Fuster, Paula Tuzon, Rosina Lope-Alonso, Mireia Molla, Carmen Bevia, Carlos Hermenegildo i Pilar Ezpeleta
D'esquerra a dreta, Juan Fuster, Paula Tuzon, Rosina Lope-Alonso, Mireia Molla, Carmen Bevia, Carlos Hermenegildo i Pilar Ezpeleta

El Centre d'Investigacions sobre Desertificació (CIDE), centre mixt del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), la Universitat de València (UV) i la Generalitat Valenciana (GVA), ha celebrat la clausura del seu 25 aniversari. L'acte ha tingut lloc a la Casa de la Ciència del CSIC, amb l'assistència de representants de les institucions que col·laboren per fer del CIDE un referent científic en la recerca sobre desertificació.

Al llarg dels últims mesos, el centre ha realitzat activitats diverses de divulgació per a celebrar els seus 25 anys d'existència, que han conclòs amb un acte formal a la Casa de la Ciència del CSIC a València.

El delegat institucional del CSIC en la Comunitat Valenciana, Juan Fuster, ha obert l'acte en presència de la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollá; Carmen Bevià, secretària autonòmica d'Universitats i Recerca; Carlos Hermenegildo, vicerector d'Investigació de la Universitat de València, i Rosina López-Alonso, vicepresidenta d'Organització i Relacions Institucionals del CSIC, els qui han intervingut en l'acte.

El Centre d'Investigacions sobre Desertificació (CIDE) és un centre mixt d'investigació dedicat a l'estudi de l'impacte de la desertificació i el canvi climàtic sobre els ecosistemes mediterranis. Situat al campus de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA), a Moncada, el CIDE aporta coneixement al voltant de l'impacte potencial de la desertificació i el canvi climàtic sobre els ecosistemes i l'ésser humà, contribuint així a la protecció de l'entorn.