La Facultat de Geografia i Història celebra un congrés sobre l’espill com a tema i símbol

  • 11 d’abril de 2016
 
Facultat Geografía de Historia

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València acull de l’11 al 14 d’abril el congrés internacional ‘La visió especular. L’espill com a tema i símbol’ que se celebra al Saló d’actes Joan Fuster de la facultat. Participen especialistes com Rafael Gil, Ester Alba, Jaime Siles, Mireia Ferrer, Marc Mayer o Giulia Baratta.

La inscripció és gratuïta i per a formalitzar-la s’ha d’entrar a la pàgina web de la facultat (http://www.uv.es/geohist). L'aforament es cobrirà per rigorós orde d'inscripció. 

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València i la Universitá di Macerata organitzen el congrés amb la col·laboració del CEFIRE València, Conselleria de Cultura, Educació, Investigació i Esports, el Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias “González Martí”, el Departament de Filologia Clàssica, Universitat de València, la Sociedad Española de Estudios Clásicos, Sección de Valencia y Castellón i el Grup d'Innovació de Recursos en Història Antiga (Girha) del Departament d'Història de l'Antiguitat i de la Cultura Escrita. Amb motiu de la celebració de l’encontre es realitzarà una visita guiada al Museu Nacional de Ceràmica i Arts Suntuàries ‘González Martí’.

El programa es pot consultar en la web del centre i clicant ací .