Fernando Gil Bort, nou vicepresident de la Fundació ADEIT

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 13 de febrer de 2020
 
Fernando Gil

El director de Recursos Humans de l’Hospital Intermutual de Llevant, Fernando Gil Bort, és el nou vicepresident de la Fundació ADEIT. Així es va aprovar durant l’última reunió del seu Patronat celebrada la setmana passada. Fernando Gil Bort és membre, a més, del Consell Social de la Universitat de València per designació de la seua presidenta María Emilia Adán, que presideix també la Fundació ADEIT des d’el mes d’octubre passat.

Fernando Gil assumeix el càrrec amb «il·lusió», per la seua estreta vinculació a la Universitat de València, on va realitzar els seus estudis universitaris i, posteriorment, va impartir classe en l’àrea de Direcció d’Empreses. «Tenim la voluntat d’assentar el que s’ha fet bé i, al mateix temps, de donar un nou impuls», ha apuntat el nou vicepresident de ADEIT. En aquesta direcció, ha assenyalat a les persones i al talent com els principals instruments per a aconseguir-lo. «Hem de portar el talent al seu màxim nivell», ha apuntat Fernando Gil.

Més de 25 anys d’experiència professional
Compta amb més de 25 anys d’experiència com a consultor i alt executiu en companyies nacionals i multinacionals. Ha sigut, entre altres càrrecs, director de Recursos Humans de COMPAC, director comercial per a Espanya i membre del consell de país de Vedior Laborman, multinacional de serveis de RH, director comercial de Màrqueting i Vendes en Porcelanatto. D’altra banda, és soci d’Ágil Consultors, una consultora especialitzada en estratègia, gestió del talent i desenvolupament organitzatiu.

Llicenciat en Ciències del Treball i Graduat Social per la Universitat de València i MBA per la Universitat Politècnica de València, és també coach executiu certificat per International Coach Federation.

D’altra banda, a més d’impartir classes a la Universitat de València, ha sigut formador en escoles de negocis i projectes in-company.

Una Fundació per a acostar la Universitat al seu entorn
La Fundació ADEIT, mig propi de la Universitat de València, treballa, des de la seua creació fa més de 30 anys, per a servir de punt de trobada entre la Universitat de València i el seu entorn socioeconòmic. Per a això, desenvolupa programes de formació, pràctiques, ocupabilitat i emprenedoria, entre altres. La Fundació ADEIT compta amb un Patronat del qual formen part representants de la Universitat de València i de la societat valenciana, així com un nodrit grup de rellevants empreses que aposten per la promoció de la cooperació universitat-empresa.