Inversors i emprenedors analitzaran les claus per a l'atracció de capital de risc, en la V Trobada Capital i Ciència

  • 15 de desembre de 2016
 
V Trobada Capital i Ciència

El Parc Científic de la Universitat de València celebra aquest divendres 16 de desembre la V Trobada Capital i Ciència. La jornada, oberta al públic, reunirà inversors i emprenedors disposats a debatre entorn de les estratègies per a l'atracció d'inversions de capital de risc. La present edició del fòrum compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular i Forinvest.

Les trobades Capital i Ciència són jornades sobre finançament a emprenedors i empreses de base científic-tecnològica, mitjançant capital de risc. Organitzats pel Parc Científic de la Universitat de València, aquest fòrum, que viu la seua cinquena edició, pretén desenvolupar entorns col·laboratius per a debatre, cercar i facilitar solucions de finançament per a projectes empresarials innovadors.

Plantejat en el marc d'un fòrum de debat, la V Trobada Capital i Ciència s'obrirà amb la conferència inaugural de Manuel Illueca, director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), qui dissertarà sobre “El rol de l'administració pública en el finançament empresarial”. La jornada es completarà amb les intervencions de diferents experts en matèries afins i amb les presentacions de tres empreses participades o en procés de participació de capital de risc, Epidisease, Bemygene i Proiser, totes tres situades en el Parc Científic de la Universitat de València.

La V Trobada Capital i Ciència compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular i Forinvest, el major espai de networking financer empresarial del país.

La jornada és oberta al públic.

Més informació: V Trobada Capital i Ciència i en el compte de Twitter @capitalyciencia