Més de 450 estudiants, en el Congrés d’Investigació Biomèdica que acull la Facultat de Medicina i Odontologia

  • 7 de febrer de 2017
 
Més de 450 estudiants en el Congrés d’Investigació Biomèdica

La Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València acull entre els dies 8 i 10 de febrer el Vé Congrés d’Investigació Biomèdica, amb més de 450 estudiants inscrits. L’objectiu és acostar ciència, investigació i divulgació des del pensament crític. El congrés està adreçat a l’estudiantat de Medicina, Odontologia, Infermeria, Fisioteràpia, Farmàcia, Biologia, Biotecnologia, Bioquímica o Ciències Biomèdiques.

En aquesta edició, la taula inaugural tindrà la presència de Pilar Campins, vicerectora d’Investigació i Política Científica de la Universitat; Federico Pallardó, degà de la Facultat de Medicina i Odontologia; els directors de les diferents fundacions i instituts d’investigació sanitària de la Comunitat Valenciana; i Santiago Grisolía, secretari vitalici de la Fundació Valenciana d’Estudis Avançats, entre altres. 

Les taules redones versaran sobre Física del Càncer, Investigació en Immunoteràpia i Malalties Infeccioses Òrfenes; a més de monòlegs de ‘Famelab’. Les taules redones inclouran comunicacions orals i pòsters científics sobre els treballs de recerca dels mateixos estudiants. El jurat científic, format pels directors dels departaments i seccions departamentals de la Facultat de Medicina i Odontologia, serà l’encarregat de la valoració dels treballs; i seran les fundacions i instituts de recerca sanitària els qui financen els premis.

Amb la finalitat d’introduir l’estudiantat en la pràctica real de la investigació biomèdica, el congrés incorpora una abundant oferta de quasi trenta tallers impartits en la Facultat de Medicina i Odontologia i en el Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València. 

A més, la trobada té programat un ampli pla social amb el propòsit de facilitar la interacció entre els participants. Inclou visites a l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA), CSIC, Museu d’Història de la Ciència i INCLIVA; a més de sopars i activitats d’oci al centre de València.

Més informació:
http://cibvalencia.com/?page_id=35723&lang=ca