Publicada la convocatòria d’ajudes Erasmus Màster per a la realització d’estades a l’estranger

  • Gabinet de la Rectora
  • 25 de setembre de 2020
 
Imagen de la noticia

L’estudiantat matriculat en els màsters oficials de la Universitat de València amb acord bilateral pot sol·licitar una beca d’Erasmus Màster per tal d’estudiar el segon semestre del curs 2020-2021 en un país europeu.

Per tal d’afavorir la mobilitat de l’estudiantat amb finalitat d’estudis, s’ha publicat la convocatòria d’ajudes al programa Erasmus Màster 2020-2021 per a la realització d’una estada a un país europeu al segon semestre del present curs. El termini de presentació de les beques estarà obert fins el pròxim 5 d'octubre.

A aquestes ajudes es poden presentar els i les alumnes que en l’actualitat estiguen matriculats en algun dels màsters oficials de la UV amb acord bilateral entre la institució acadèmica i les universitats sòcies en el marc del Programa Erasmus+. Les possibles destinacions es poden consultar ací.

Les sol·licituds es presentaran a través de ENTREU en “Ajudes per al programa de mobilitat Erasmus Máster”. Cal recordar que, si fora necessari, s’ha d’adjuntar l'acreditació de l'idioma requerit en la universitat de destí segons la Taula d'equivalències, la credencial de becari o becària del curs 2019-2020 i el certificat de notes en base 10, si no vas cursar la teua titulació d'accés al màster a la Universitat de València.