A la Recerca: les investigacions a la UV

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 de desembre de 2021
 
A la Recerca: les investigacions a la UV

En aquest format audiovisual, els investigadors i investigadores de la Universitat ens conten. de manera resumida, en què consisteixen els seus projectes d'investigació i quines conclusions ofereixen.

La Universitat de València destaca com una de les primeres universitats d’Espanya a nivell mundial. A més de ser líder en recepció d’estudiantes i estudiants Erasmus, la nostra Universitat és una potència en recerca i transferència de coneixement, generada tant a les Facultats i Escola Tècnica Superior com als Instituts Universitaris d’Investigació.

A més, en nombroses de les nostres branques de coneixement, la Universitat se situa en posicions destacades a nivell mundial, entre les 100, les 150, les 200 i les 250 millors universitats de tot el món.

Al nostre Observatori de Rànquings pots conèixer la situació de la UV a nivell d’Espanya i a nivell mundial segons els principals indicadors independents publicats. Accedeix seguint aquest enllaç: https://links.uv.es/tI6fH6b

UVcomunicació ha produït un format audiovisual, realitzat pel nostre Taller d’Audiovisuals, que mostra el treball de recerca d’alguns dels nostres grups d’investigació.

Pots vore la primera temporada del format ‘A la recerca’ ací: https://go.uv.es/twA46U4