Una ‘spin-off’ dedicada a la psicologia infantil rep la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball d’una entitat europea

  • Gabinet de Premsa
  • 28 de juny de 2018
 
Imagen de la noticia

L’Institut Psicològic de la Infància i la Família (IPINFA), ‘spin-off’ de la Universitat de València, ha sigut guardonat per l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEEC) amb la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball. Aquest guardó reconeix i recompensa l’èxit de les empreses i professionals amb una trajectòria exemplar a nivell nacional o europeu. Professionals i empreses que reben aquesta medalla d’or es converteixen en un model a seguir en el seu sector tant a nivell nacional com internacional per la seua trajectòria professional i esperit emprenedor.

La professora de la Universitat Ángeles Cerezo i Pilar Cifuentes –que acudiren en representació de la spin-off– van rebre la Medalla d’Or i el diploma acreditatiu de la mà de José Luis Barceló, president de l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat. A l’acte van assistir representants d’altres vint-i-cinc empreses de tots els sectors de la Comunitat Valenciana que també van rebre aquest reconeixement.

L’Institut Psicològic de la Infància i la Família (IPINFA) és una empresa d’innovació social que promociona el desenvolupament emocional dels bebés i la seua afecció. Transforma els coneixements més avançats en serveis que donen suport als pares en la criança. Per la seua naturalesa d’empresa spin-off de la Universitat de València, té una clara orientació R+D+i que s’expressa en el seu servei estrella: el PAPMI©.

Més informació: