UVocupació participa al XVIII Fòrum d'Ocupació d’Economia amb una xarrada sobre com aconseguir els objectius professionals

  • UVocupació
  • 19 de febrer de 2019
 
Tècniques d'UVocupació atenent els estands de creació de currículum i marca personal

La directora d’UVocupació, Marisa Quintanilla, i la coordinadora d’orientació Mª José Torres, estaran presents en la darrera edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria que organitza la Facultat d’Economia. Serà aquest dijous, 20 de febrer, a les 11 hores, al Saló de Graus de la Facultat.

Un any més la Economia organitza aquest Fòrum, que enguany arriba a la seua XVIII edició, com a plataforma per a posar en valor el talent de què disposa la Universitat i servir de nexe d’unió entre l’estudiantat i el mercat de treball (empreses, organismes, institucions i entitats públiques i privades).

Amb motiu d’aquesta cita l’agència de col·locació de la Universitat oferirà una xarrada de la mà de Mª José Torres amb el títol “Y tú… ¿qué quieres ser de mayor?”. L’objectiu és donar a conèixer a l’alumat la necessitat d’utilitzar les ferramentes apropiades per a aconseguir els diferents objectius professionals que s’han marcat. “Necessiten aprofundir en les seues competències i donar-les bé a conèixer per a aconseguir una inserció professional amb garanties”, explica Torres.

A més, també s’instal·laran dos estands perquè l’estudiantat interessat plantege els seus dubtes i consultes sobre com fer correctament el seu currículum o com crear la seua marca personal a les diferents xarxes socials. Tots dos estaran atesos per tècnics d’UVocupació, que també oferiran informació general sobre aquest servei: “El currículum és la primera presa de contacte d’empreses, organismes i institucions amb els candidats i candidates, per això és fonamental que consten clarament totes les teues competències”, matisa la coordinadora d’UVocupació.

Així mateix, la trobada amb el Fòrum servirà per a acostar a la comunitat universitària totes les novetats que presenta UVocupació després de la seua transformació: nou nom, nova web, atenció més específica, entre d’altres.

Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria Facultat d’Economia

La Facultat d’Economia celebra els dies 20 i 21 de febrer el seu XVIII Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria, amb vora 50 estands d’empreses, institucions i col·legis professionals, i una extensa programació.

Organitza la Facultat d’Economia de la Universitat de València amb el patrocini de Banc Sabadell, La Caixa, Santander, BBVA, Caixa Ontinyent, Mapfre, Cátedra de Finanzas Internacionalles i Consum, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, Labora i l’Agència Tributària.

Més informació, ací

Arxivat en: UVocupació