Àngels Grimalt, de la Universitat de València, millor oradora de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives

  • Gabinet de Premsa
  • 15 d’abril de 2019
 
Àngels Grimalt.
Àngels Grimalt.

Àngels Grimalt, de la Universitat de València, ha estat elegida com millor oradora de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, celebrada a la Universitat Abat Oliba CEU. L’equip de la Universitat Autònoma de Barcelona ha esdevingut el campió de la competició d’oratòria.

Àngels Grimalt, nascuda a Ondara (la Marina Alta), estudia segon curs del grau en Sociologia de la Universitat de València.

Ella, juntament amb Adrià Mompó, Abril Peidró, Joan Antoni Burguet i Sergio Lara, formaven l’equip que ha representat la Universitat de València, acompanyats pel professor Andreu Sentí.

La participació en la Lliga de Debat Universitària està impulsada pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), que és qui gestiona la Lliga a la Universitat de València i, prèviament, ha organitzat la lliga local on han participat més d’una trentena d’alumnes que s’havien dividit en huit equips i que s’han format en el curs ‘Parlem en públic’. Aquest curs s'organitza cada any per a preparar els equips, enguany s'ha realitzat amb la professora Sandra Montserrat i els professors Joan Nave i Andreu Sentí.

Aquesta ha estat la 15a edició de la Lliga de Debat Universitària, una iniciativa de la Xarxa Vives d’Universitats amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana que té per objectiu fomentar les habilitats comunicatives i l’esperit crític de l’estudiantat. La setmana passada, també a la UAO CEU, va cloure la Lliga de de Debat de Secundària Batxillerat, una competició que enguany ha aplegat més de 5.000 estudiants i 300 docents de 179 instituts d’Andorra, Catalunya i el País Valencià.

El jurat estava compost per especialistes en politologia, en oratòria, en comunicació, docents i juristes.