Center for Digital Technology and Management a València

  • Vicerectorat d'Innovació i Transferència
  • 9 d’abril de 2024
 
CDTM-Valencia

El CDTM conecta, educa i capacita estudiants de la Universitat de València en Technology Management

CDTM-València articula un programa formatiu en emprenedoria i innovació que ja és líder a Alemanya. Des de la seua inauguració en 1998, més de 260 start-ups han sigut fundades per antics alumnes del CDTM-Munic que van seguir aquest programa. Set d'aquestes empreses han sigut unicorns, és a dir, empreses valorades en més de 1.000 milions de dòlars.

Al març de 2023, el CDTM va iniciar operacions a València, oferint per primera vegada aquest reeixit programa d'estudi pràctic en "Technology Management" a un selecte grup d'estudiants de la UV i la UPV.

Vols formar part d'aquest grup en 2024??? 

QUÈ T'APORTARÀ EL CDTM?

  • ACCÉS GRATUÏT al Diploma d'Especialització Interuniversitari “Honours Degree in Technology Management”: El CDTM ofereix a 25 alumnes de diferents disciplines la inscripció gratuïta en el programa d'estudi que ha fet al CDTM-Munic un líder en innovació i emprenedoria.
  • ENFOCAMENT PRÀCTIC per a desenvolupar la capacitat de resolució de problemes: Aprén sobre emprenedoria i innovació col·laborant estretament amb empreses i resolent problemes de la vida real.
  • ENTRA en la COMUNITAT CDTM, que ja compta amb mes 1.000 antics alumnes: Amplia la teua xarxa de contactes a través d'una xarxa de professors, experts i socis industrials del CDTM que poden ajudar-te a impulsar la teua carrera professional.

PRESENTA LA TEUA SOL·LICITUD ABANS DEL 14 D'ABRIL, ACÍ

ET QUEDEN DUBTES? PREGUNTA'NS!!!
Apunta't als esdeveniments informatius per a saber més sobre el CDTM i el seu programa d'estudis.

  • Esdeveniment informatiu En línia el 9 d'abril, a les 16.00. Apunta't ací.
  • Jornada de Portes Obertes en el CDTM el 10 d'abril, a les 15.30 en La Farinera (prop de la Marina). Apunta't ací.
  • Esdeveniment informatiu En línia el 12 d'abril, a les 8.30. Inscriu-te ací.