El Claustre aprova l’Informe de la Sindicatura de Greuges i renova els membres del Claustre en diferents òrgans i comissions de la UV

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 26 de febrer de 2024
 

El Claustre de la Universitat de València, màxim òrgan de representació de la UV, integrat per representants d’estudiantes i estudiants, Personal Tècnic, de Gestió, Administració i Serveis, i el Personal Docent i Investigador s’ha reunit aquest dijous 22 de febrer a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

Reunit en sessió ordinària, i després de la renovació parcial de membres del Claustre en el procés electoral de finals de 2023, s’ha renovat parcialment la composició de diferents òrgans i comissions de la UV.

Així, s’ha elegit membres del Consell de Govern, en el col·lectiu de Personal Docent i Investigador Doctor (PDI) amb vinculació permanent a: José Manuel Almerich, Pedro Javier Cillero, José Manuel Claver, Emilia Ferrer, Pedro Rafael Gil, Javier Guardiola, Marcela Isabel, Begoña Milián i a Maria Natividad Orellana. En el col·lectiu de PDI no doctor o sense vinculació permanent a Rafael Fernández i a Vicente García. Laura Antón ha sigut elegida en el col·lectiu de Personal Investigador en Formació (PIF). En el Personal Tècnic, de Gestió i d’Administració i Serveis (PTGAS), van ser elegits Laura Coscollá, Carlos Javier López i Jacinto José Torrecillas. En l’estudiantat, els elegits van ser Rim Alhakim, Laia Darós, Víctor Esteban, Miguel Ángel Lavara i Maria Vigo.

A més, els estudiants Bruno Escribano i Josep Andreu Picó van ser elegits com a membres titulars de la mesa del claustre i a Andrea Monllor com a suplent.

En la Comissió d’Estatuts, els estudiants elegits són Carlos Cucart, Cristina Cuenca, Carlos Gumbau, Miguel Ángel Lavara, Carles León, Andreu Ortí i Jennifer Perales.

En la comissió de professorat s’incorporen com a PIF, Carlota Cómez i com a estudiant Sandra Estefanía Berlanga.

El PIF, Víctor Moreno, l’estudiant de doctorat Pau Díaz i el PTGAS, María Desamparados Gimenez, van ser els elegits per a incorporar-se a la Comissió d’Investigació.

Els membres titulars de la Comissió electoral elegits són: per al PDI amb vinculació permanent, Joaquín Martín. En els suplents, per a l’estudiantat, Ismael Sahuquillo.

Per últim, els catedràtics María José Añón, Rafael García, Elena Grau i José Manuel Pastor han sigut els elegits per a formar part de la Comissió de Reclamacions.

Informe de la Sindicatura de Greuges

La Síndica de Greuges, Belén Cardona, ha presentat l’informe d’activitats d’aquest òrgan universitari, tal i com s’establia en el punt 5 de l’ordre del dia de la sessió.

La Dra. Cardona ha informat que durant el curs 22-23 es van atendre un total de 132 expedients a la sindicatura, dels quals 35 han sigut consultes, 94 reclamacions i 3 mediacions. I aquest expedients afecten un total de 169 persones de la institució.

D’aquests expedients 5 han estat desistits; 2 derivats, 20 no han sigut admesos, bé perquè la sindicatura no té competències o perquè es trobaven pendents d’altres resolucions. La mitjana en la resolució d’aquests és de 26 dies, i un total de 105 expedients s’han resolt, dels quals 66 han tingut una resposta favorable i 39 desfavorable.

Arxivat en: Claustre