Comencen les visites del programa ‘Conèixer la Universitat’ amb més de vint mil inscripcions

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 19 de febrer de 2020
 
Estudiants i guia de les visites del Conèixer
Guia del programa 'Conèixer' amb alumnat visitant, al campus de Burjassot. / Vicente Aguado

Del 18 al 21 de febrer, la Universitat de València rep estudiants de batxillerat i de cicles formatius que volen conèixer l’oferta de graus per al proper curs i les instal·lacions i serveis de la Universitat. Quatre dies en què professorat, estudiantat de la Universitat i personal de serveis de cada centre treballen amb l’objectiu comú d’acollir i informar l’alumnat visitant.

En l’edició d’enguany de les visites del programa Conèixer la Universitat s’han inscrit 20.710 alumnes de 308 centres de secundària i cicles formatius d’arreu del territori valencià per tal d’establir un primer contacte amb la Universitat de València, acompanyats pel seu professorat i professionals de l’orientació. Són rebuts, en primer lloc, per més de 300 guies del programa Conèixer, la majoria dels quals són estudiants formats com a mentors i mentores en el programa Entreiguals i compten, per tant, amb eines i recursos per transmetre informació útil i resoldre els dubtes que puga tenir l’alumnat preuniversitari. Són també responsables de guiar el recorregut per les principals instal·lacions de cada centre (laboratoris, aules, llocs comuns, etc.) que complementa les xarrades informatives impartides per professorat del centre sobre l’oferta de graus del proper curs. A més, cada estudiant s’emporta una guia de l’accés a la universitat i informació sobre els graus del centre visitat, editada pel Sedi.

Les visites de la XXIV edició del programa Conèixer la Universitat, que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), es realitzen simultàniament en els díhuit centres de la Universitat. En cadascun, hi ha un equip responsable format per membres del personal docent i investigador, personal d’administració i serveis i estudiants que fan possible l’acollida dels visitants. Altres serveis, com les biblioteques, els centres d’autoaprenentatge, els campus d’esports, etc. també col·laboren en aquesta iniciativa per a mostrar una idea completa del que la Universitat de València ofereix al seu estudiantat.

Més informació:

Arxivat en: Estudis