El Conseller de Sanitat Universal i Salut Pública dóna una xarrada amb l’estudiantat d’infermeria de la UV

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 22 de febrer de 2023
 

La xarrada informativa “Dedicar-se a l’atenció primària i a la salut pública” va tindre lloc al Saló d’Actes de la Facultat d’Infermeria i Podologia.

L'estudiantat d’infermeria de la Universitat de València va participar ahir en una xarrada col.loqui amb Miguel Mínguez, conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, amb qui han pogut conèixer les polítiques i estratègies del govern valencià en l’àmbit de la medicina familiar, adreçades a enfortir l’atenció primària.

La xarrada ha destacat la importància d’aquesta especialitat i la necessitat de destinar-hi uns majors recursos. Els estudiants també han pogut escoltar sobre la situació actual de l’atenció primària, les seues diferències i singularitats respecte a altres especialitats, les seues perspectives de futur i les línies establertes que guiaran a aquesta especialitat en els pròxims anys.

L’acte ha sigut moderar per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre; i ha comptat amb la participació del degà de la Facultat d’Infermeria i Podologia, Antoni Merelles; la professora de Salut Pública i Infermeria Comunitària, Ana María Sánchez; el professor i responsable d’Atenció Primària a la Universitat i director mèdic de l’Hospital Clínic Universitari de València, Jorge Navarro; i la comissionada d’Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut, Mª José Lloria.