Més de 100 ballarins i ballarines de la UV van participar en el Festival anual de Danses

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 16 de maig de 2023
 
Dansa

Funki, salsa, ballet…i fins a una desena de danses s'exhibiren en l'escenari del Centre Cultural Tívoli de Burjassot, que el passat dijous 11 de maig va acollir la 9a edició del festival de danses d’UVesport.

Un centenar d'alumnes de les activitats oferides per UVesports van mostrar tot allò aprés durant el curs acadèmic 2022/2023 en aquesta multitudinària exhibició d'accés gratuït per al públic.

Els ballarins i ballarines, que duen rebent classes des que es van iniciar les activitats d’UVesports a setembre, van preparar les seues actuacions a consciència sota les indicacions del professorat i van delectar al públic assistent al festival.

El festival de danses, organitzat per la coordinadora d'activitats de UVesports, Amparo Llópez, i el seu equip tècnic, ha arribat enguany a la seua 9a edició. Aquesta tradicional jornada lúdic-festiva va servir per a promocionar la dansa i gaudir de balls clàssics i contemporanis, així com de noves fusions com el balletfiness.

En aquesta ocasió, van ser deu les disciplines artístiques que s'exhibiren sobre l'escenari: funki, salsa, bachata, tribal fusió, hip hop, dansa clàssica, dansa contemporània, bollywood, balletfitness i dansa jazz.

Arxivat en: