Més d’un centenar de màsters oficials de la UV per al curs 2020-2021

  • Gabinet de la Rectora
  • 5 de juny de 2020
 

La Universitat de València oferta un total de 103 màsters oficials per al pròxim curs 2020-2021 donant la possibilitat d’adquirir nous coneixements que milloren l’ocupabilitat dels estudiants i les estudiantes. La primera fase de preinscripció finalitza el 17 de juny i la segona s’obrirà a meitat de juliol.

L’àmplia oferta de màsters oficials de la Universitat permet als estudiants que finalitzen la seua formació en grau universitari, i als titulats i titulades universitàries, obtenir nous coneixements que amplien l’educació rebuda i permeten millorar la inserció al món laboral i investigador. La qualitat dels estudis, recursos, professorat i instal·lacions dels màsters oficials de la UV són garanties avalades per la llarga experiència de la Universitat en aquest àmbit.

Amb màsters en totes les branques del coneixement com Enginyeria, Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut i Ciències Socials i Jurídiques, els i les estudiantes que cursen un màster de la UV accedeixen a una àmplia gamma de pràctiques externes que donen als alumnes la possibilitat d’aplicar els coneixements i competències adquirides durant la formació en la realitat de l’àmbit laboral i investigador.  

Les instruccions per a realitzar la preinscripció es poden vore al següent tutorial:

La preinscripció per a accedir als màsters oficials es pot fer en dos fases a través de la Seu Electrònica de la Universitat (ENTREU), finalitzant la primera convocatòria el proper 17 de juny. Amb una única sol·licitud per període, es podrà triar fins a un màxim de tres opcions entre l’oferta de màsters. La publicació dels resultats d’admissió d’aquesta primera fase es farà el 9 de juliol, mentre que la primera i la segona crida de la llista d’espera es realitzarà el 22 i el 28 de juliol.

Entre el 14 i el 16 de juliol es realitzarà l’automatrícula de la primera convocatòria (condicionada a l’acreditació dels requisits d’accés a 16 d’octubre), mentre que del 23 al 24 de juliol i del 28 al 29 de juliol tindrà lloc l’automatrícula de la primera i la segona crida, respectivament.

Per la seua part, la segona fase (en la que sols es podrà optar als màsters amb places vacants resultants de l’adjudicació de la primera fase), obrirà el seu termini de preinscripció el 17 de juliol. Es tancarà el 3 de setembre i es publicaran els resultats d’admissió el 23 de setembre. En aquesta fase no hi haurà crida de llista d’espera. Les persones que hagen obtingut plaça quedaran matriculades a finals del mes de setembre.

Els màsters i instruccions completes del procediment per al curs 2020-2021, es poden consultar a https://www.uv.es/uvmasters, mentre que el calendari complet es pot vore a https://www.uv.es/uvmasters/admissio

Els requisits generals d’admissió i específics als màsters es poden consultar al següent enllaç. Les persones que no hagen finalitzat els estudis de grau, en el moment de presentació de la sol·licitud, podran inscriure's igualment. En aquest cas podran ser admesos i matricular-se, tot i que aquestes matrícules quedaran sempre condicionades a l'obtenció del títol abans del 30 de setembre de 2020.

Novetats

Enguany els màsters oficials compten amb algunes novetats interessants. El Màster Universitari en Economia s’ha reconvertit en un màster interuniversitari a l’incorporar-se la Universitat Jaume I de Castelló. Pot consultar-se la fitxa del màster al següent enllaç.

Després d’una revisió del pla d’estudis, s’ha aprovat la conversió del Màster Universitari en Contaminació, Toxicologia i Sanitat Ambientals en el Màster Universitari en Contaminació Ambiental i Ecotoxicologia. La informació completa del màster es pot trobar en el següent link.

El nou Màster Universitari en Parasitologia i Malalties Parasitàries substitueix a l’anterior Màster Universitari en Malalties Parasitàries Tropicals. En aquest enllaç es pot consultar la informació corresponent al mencionat màster.

Finalment, el Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil no estarà disponible durant el pròxim curs amb la voluntat de tornar a ofertar-ho el curs 2021-2022 després de l’anàlisi i reestructuració del present pla d’estudis.