Més de mil participants gaudiran del 8é Passeig Saludable de la Nau Gran

  • Servei d'Esports
  • 27 de setembre de 2017
 
Fragment del cartell del 8é Passeig Saludable.
Fragment del cartell del 8é Passeig Saludable.

Més d’un miler de participants gaudiran aquest diumenge, 1 d’octubre, de la huitena edició del Passeig Saludable de la Nau Gran, una iniciativa organitzada pel Servei d’Extensió Universitària i el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València. Les persones inscrites, més de 1.200, poden arreplegar en aquests dies la samarreta commemorativa de la present edició.

Per huité any consecutiu, la Universitat torna a apostar per la promoció d’una activitat saludable, solidària i sostenible, oberta a la comunitat universitària, però també a la resta de la societat valenciana, i sense límit d’edat.

Aquest itinerari saludable s’aprofita per a eixir al carrer i compartir aquests valors en una trobada festiva entre totes les persones que, a partir de les 10 hores del diumenge, iniciaran el recorregut de 3,5 quilòmetres pel llit del riu Túria, des del Jardí Botànic fins a la plaça Darwin del Rectorat de la Universitat. 

Una vegada aconseguida la meta, els participants es reuniran en un esmorzar saludable durant el qual es farà lliurament del xec solidari als responsables de la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER).

A través del web www.uv.es/extensiouni les persones inscrites trobaran tota la informació detallada.