Oberta la convocatòria per a presentar propostes de seminaris per a la 41 Universitat d'Estiu de Gandia

  • UVGandia
  • 1 de març de 2024
 
Imagen de la noticia

El Vicerectorat de Cultura ha publicat la convocatòria per a la presentació de propostes per a l'organització acadèmica de la 41 Universitat d'Estiu de Gandia que tindrà lloc entre el 15 i el 21 de juliol de 2024.

El Vicerectorat de Cultura i Societat ha fet pública la resolució per la qual s'estableix convocatòria pública per a la presentació i selecció de propostes per a l'organització de la programació acadèmica de la 41 Universitat d'Estiu de Gandia (UEG) que tindrà lloc a la capital de La Safor entre el 15 i el 19 de juliol de 2024.

En aquesta edició, les propostes han de tindre format de seminari i poden respondre a tres modalitats. En primer lloc, seminaris despecialització per a alumnat de postgrau, doctorat i personal investigador en formació que tenen com a finalitat difondre els avanços científics i del coneixement en les diferents disciplines. Són seminaris que s’adrecen fonamentalment a estudiantat de postgrau, doctorat i personal investigador, tant en formació com postdoctoral. En segon lloc, seminaris d’orientació i actualització professional que busquen l’adquisició de coneixements, habilitats i competències específiques, de caràcter formatiu, professional i personal. Per últim, seminaris divulgatius per al públic general que versaran sobre temàtiques innovadores, d’actualitat i interès social.

La presentació de propostes  finalitzarà el 9 d'abril de 2024. Les propostes es poden remetre per correu electrònic a: uvgandia@uv.es i seran valorades pel Vicerectorat de Cultura i Societat i la direcció del Centre Internacional de Gandia atenent a criteris com l'interès, actualitat i impacte de l’acció proposada o la col·laboració d’altres institucions i entitats públiques o privades, entre altres. Podran realitzar les seues  propostes tot el personal de la Universitat de València, bé siga PDI o PAS.

La informació detallada es pot consultar en la resolució que ha estat publicada pel Vicerectorat de Cultura i Societat. 

RESOLUCIÓ DEL VICERECTORAT DE CULTURA I SOCIETAT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER LA QUAL S’ESTABLEIX CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER A LA PRESENTACIÓ i SELECCIÓ DE PROPOSTES PER A L’ORGANITZACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ ACADÈMICA DE LA 41 UNIVERSITAT D’ESTIU DE GANDIA

FITXA DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES. 41UEG