Oberta la inscripció per al programa Shadowing de mentorització d’estudiantat per a la millora de l’ocupabilitat

  • Fundació General UV
  • 7 de setembre de 2023
 
Estudiantat i mentor

El Programa Shadowing per a la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat de la Universitat de València ha obert el període d’inscripcions fins al dia 25 inclòs. En la seua tercera edició, com a novetat respecte a les anteriors convocatòries, s’adreçarà a alumnat d’últim curs de grau de la UV a més de l’alumnat de màsters oficials de la UV, amb l’objectiu d’acompanyar-los i guiar-los en el seu camí cap a la inserció professional o desenvolupament de carrera mitjançant l'acció de mentoria.

Shadowing és una iniciativa del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del servei UVocupació, que compta amb el suport de Banco Santander.

El programa arrancava en 2021 i en la seua darrera edició va comptar amb la participació de més de 40 mentores i mentors.

Enguany, amb la incorporació de l’estudiantat d’últim curs de grau de la UV, el programa abastarà a tots els centres i facultats de les diferents branques d’estudis de la Universitat de València. Així mateix, està prevista la participació de més de cinquanta mentores i mentors, professionals d’àmplia trajectòria acadèmica que col·laboraran altruistament amb la finalitat d’orientar, guiar i aconsellar a l’estudiantat mentoritzat (‘mentees’) en el seu camí cap a la inserció professional i el desenvolupament de la seua carrera professional a través de la transferència d’experiències, coneixements, i vivències generades pels mentors i mentores.

La participació és gratuïta i podrà inscriure-s’hi l'estudiantat matriculat en màsters oficials així com d’últim any de grau.

Els ‘mentees’ rebran els coneixements dels seus mentors, tots ells professionals en actiu, per a millorar la inserció professional i/o desenvolupament de carrera mitjançant almenys tres sessions de mentoria que es duran a terme entre els mesos d'octubre i novembre  en línia i/o presencial.

Les inscripcions estaran obertes fins al 25 de setembre o fins a esgotar les places disponibles. L'admissió de participants es farà per ordre d'inscripció. Per a més informació sobre el programa es pot consultar el web d’UVocupació.

Més informació: