Oci i desenvolupament humà en el segon debat de ‘Generació Jove’ a La Nau

  • 13 d’abril de 2016
 
Debat de ‘Generació Jove’ a La Nau

Què és l’oci? Sovint es relaciona aquest terme amb un temps o un espai vital per al descans i la diversió. Tanmateix, el diàleg entre les experiències d’oci i el desenvolupament humà demostra que és també un àmbit ple de possibilitats per a l’autorealització, l’expressió personal o la trobada. De tot això es parlarà aquest dijous, dia 14 abril, a les 19 hores, a les Aules Seminari (3r. pis) del Centre Cultural La Nau.

L’entrada és lliure, amb aforament limitat a la capacitat de la sala, i el debat es podrà seguir en directe des de la web de MediaUni (http://mediauni.uv.es/VCultura/) i  consultar després en l’arxiu audiovisual en el Canal Cultura de MediaUni. El ciclo está coorganizado por la Universitat y el IVAJ.  

‘Oci i desenvolupament humà’ és el títol del segon debat dins del cicle Generació Jove’, organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Igualtat.  

En aquesta segona cita participaran Manuel Cuenca, catedràtic de Pedagogia i fundador de l’Institut d’Estudis d’Oci de la Universitat de Deusto, Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, i Jesús Martí, secretari general de l’IVAJ. 

L’objectiu de ‘Generació Jove’ és reunir persones que treballen en l’àmbit de la joventut, tant directament amb joves des d’institucions de diferent caràcter, com en la recerca universitària i el disseny de polítiques públiques. El cicle pretén crear un espai de debat sobre qüestions que els afecten directament, com polítiques d’igualtat, reptes que plantegen les TIC o, com en aquest cas, les possibilitats educatives de l’oci.